Kerstmarkt 2014

Ons jeugdbestuur baatte op de kerstmarkt van 20 december 2014 een kraampje uit.  Zij verkochten pita, soep, bier, cava en frisdranken terwijl de fanfare de boel opluisterde.

Nieuw leven in de brouwerij

We ontvingen het heuglijke nieuws dat Imke, dochter van onze hoorn Charlotte De Wilde, er een broertje bij gekregen heeft, Thor.
Proficiat aan de trotse ouders Charlotte en Bram!
 

Artikel "Het Nieuwsblad" - 19 november 2014

GOM loopt hun eigen "Groote Tocht"

Vrijdag 14 november was er door beide Meerdonkse scholen een wandeltocht voorzien met de grootouders en hun kleinkinderen. Deze tocht verliep in het thema van den grooten oorlog. Natuurlijk kon het schoolorkest van GOM niet ontbreken. Hun standje gaf uitleg over het ontstaan van de Last Post en terwijl de mensen dit lazen, speelde het schoolorkest deze melodie.  Meer foto's kan u vinden op onze fotopagina.

Uur van Meerdonk 20/09/2014

Meer foto's van het Uur van Meerdonk zijn te vinden op onze fotopagina.  Ook foto's van de BBQ en het mosselfeest zijn toegevoegd.

Ons trommelkorps organiseert een vriendjesdag

Donderdag 9 oktober = vriendjesdag 


Iedereen mag een vriendje, vriendinnetje, buurjongen –of meisje meebrengen naar de trommelles.  Het wordt een leuke les vol spelletjes en muziek.  Allen welkom in de turnzaal van GOM van 19u tot 19u45.

Gouden Sponsors

Zoeken