Ons trommelkorps organiseert een vriendjesdag

Donderdag 9 oktober = vriendjesdag 


Iedereen mag een vriendje, vriendinnetje, buurjongen –of meisje meebrengen naar de trommelles.  Het wordt een leuke les vol spelletjes en muziek.  Allen welkom in de turnzaal van GOM van 19u tot 19u45.

Overlijden Omer De Smedt

Wij hebben de droeve plicht u het overlijden te melden van Omer De Smedt. Omer was meer dan 50 jaar lang lid en bestuurslid van de Koninklijke Fanfare Sint-Cecilia Meerdonk. Ook zijn twee kleinkinderen Charles en Charlotte Lauwers waren spelend lid van Sint-Cecilia. Zij speelden op kleine trom in de slagwerkersgroep.

We wensen de familie veel sterkte toe.

Overlijden Maria Meersman

Het is onze droeve plicht jullie het overlijden te melden van Maria Meersman.  Maria was de mama van onze dirigent Jean Vonck en tevens de schoonmoeder van muzikant Karin maar ook oma van muzikant Charlotte.
 
We wensen de familie veel sterkte toe.
 

Slagwerkers oefenen op straat

Onze slagwerkers zetten hun lessen om in de praktijk...

3 mei 2014

3 mei was een druk dagje voor onze fanfare.  Om half 3 werden wij verwacht op de receptie voor het 50-jarig jubileum van bestuurslid Veronie en haar echtgenoot Jos.  Van harte proficiat.

In het kader van de week van de amateurkunsten werd er deze dag een artistieke hulde gebracht aan de gesneuvelde soldaten uit de Eerste Wereldoorlog en lieten we mensen even stilstaan bij oorlog en bij kunst.  Daarom werd er om 16u aan de Kronenhoek, om 16u15 aan het rond punt op het einde van de Margrietstraat en om 16u30 tenslotte aan het monument in het dorp de Last Post geblazen.  En dit in meer dan 50 Vlaamse gemeenten.  Eén gigantisch eerbetoon, op één en hetzelfde moment.

Foto's van beide activiteiten kan je vinden op onze fotopagina.

Foto's reis Wirtzfeld en Concert

De foto's van onze meerdaagse reis naar Wirtzfeld en van ons concert van 25 april ll zijn terug te vinden op onze fotopagina.

Gouden Sponsors

Zoeken