Artikel "Het Nieuwsblad" - 19 november 2014

GOM loopt hun eigen "Groote Tocht"

Vrijdag 14 november was er door beide Meerdonkse scholen een wandeltocht voorzien met de grootouders en hun kleinkinderen. Deze tocht verliep in het thema van den grooten oorlog. Natuurlijk kon het schoolorkest van GOM niet ontbreken. Hun standje gaf uitleg over het ontstaan van de Last Post en terwijl de mensen dit lazen, speelde het schoolorkest deze melodie.  Meer foto's kan u vinden op onze fotopagina.

Uur van Meerdonk 20/09/2014

Meer foto's van het Uur van Meerdonk zijn te vinden op onze fotopagina.  Ook foto's van de BBQ en het mosselfeest zijn toegevoegd.

Ons trommelkorps organiseert een vriendjesdag

Donderdag 9 oktober = vriendjesdag 


Iedereen mag een vriendje, vriendinnetje, buurjongen –of meisje meebrengen naar de trommelles.  Het wordt een leuke les vol spelletjes en muziek.  Allen welkom in de turnzaal van GOM van 19u tot 19u45.

Overlijden Omer De Smedt

Wij hebben de droeve plicht u het overlijden te melden van Omer De Smedt. Omer was meer dan 50 jaar lang lid en bestuurslid van de Koninklijke Fanfare Sint-Cecilia Meerdonk. Ook zijn twee kleinkinderen Charles en Charlotte Lauwers waren spelend lid van Sint-Cecilia. Zij speelden op kleine trom in de slagwerkersgroep.

We wensen de familie veel sterkte toe.

Overlijden Maria Meersman

Het is onze droeve plicht jullie het overlijden te melden van Maria Meersman.  Maria was de mama van onze dirigent Jean Vonck en tevens de schoonmoeder van muzikant Karin maar ook oma van muzikant Charlotte.
 
We wensen de familie veel sterkte toe.
 

Gouden Sponsors

Zoeken