Strict Standards: Declaration of JParameter::loadSetupFile() should be compatible with JRegistry::loadSetupFile() in /home/aperst/public_html/libraries/joomla/html/parameter.php on line 0

Start nieuwe schooljaar

Het nieuwe schooljaar is van start gegaan.  Uiteraard was het GOM-orkest, met enkele van onze muzikanten, alweer van de partij om dit muzikaal in te zetten.

Nieuws van de ooievaar

De Meerdonkse fanfarefamilie is alweer uitgebreid na de geboorte van Anna Massagie, dochtertje van bestuurslid Hans en Lindsy Stevens.  Anna is geboren op 17 juni en is goed voor 3,300 kg en meet 51 cm.  Nen dikke proficiat aan de familie vanwege de ganse fanfare!

Ook bij muzikant Kim Vermeulen en Gert Stuer kwam de ooievaar langs.  Mona-Marie werd geboren op 22 juli om 15u06 en woog 3,275 kg en mat toen 49 cm. Mona-Marie is tevens het petekindje van bugel Sam vermeulen.  Alweer nen dikke proficiat aan de familie vanwege de ganse fanfare!

Stuifbolfestival 2018

Fietstocht en BBQ 30/06/2018

Onze fanfare hield op 30 juni 2018 haar jaarlijkse fietstocht en bbq.

Concert 20/04/2018

Afgelopen vrijdag hield onze fanfare haar traditionele jaarlijkse concert.  Ondanks het warme weer was de turnzaal van GOM opnieuw goed volgelopen om onze Meerdonkse trommelaars en muzikanten aan het werk te zien/horen.  Nen dikke proficiat aan dirigent Jean en zijn troepen.  Ook nen dikken dank u aan Gina voor de foto's.

Musical GOM 2018

GOM en het 3de leerjaar van de Wegwijzer kunnen alweer terugblikken op een prachteditie van hun jaarlijkse musical.  Ook het GOM-orkest, met enkele van onze muzikanten, was uiteraard weer van de partij.  Proficiat!

Gouden Sponsors