Nieuwjaarsconcert en -maal

Op 4 januari 2015 hield onze fanfare haar 6de Nieuwjaarsconcert.  In een zo goed als volle Sint-Corneliuskerk lieten de troepen van dirigent Jean Vonck zich opnieuw van hun muzikaalste kant zien.  Na het concert kon iedereen die zich had ingeschreven voor het nieuwjaarsmaal, ingericht door het jeugdbestuur, genieten van een gratis aperitief.  De 103 deelnemers konden zich daarna te goed doen aan frietjes met stoofvlees en vol-au-vent à volonté, verzorgd door Spar Haasdonk.

Kerstmarkt 2014

Ons jeugdbestuur baatte op de kerstmarkt van 20 december 2014 een kraampje uit.  Zij verkochten pita, soep, bier, cava en frisdranken terwijl de fanfare de boel opluisterde.

Nieuw leven in de brouwerij

We ontvingen het heuglijke nieuws dat Imke, dochter van onze hoorn Charlotte De Wilde, er een broertje bij gekregen heeft, Thor.
Proficiat aan de trotse ouders Charlotte en Bram!
 

Artikel "Het Nieuwsblad" - 19 november 2014

GOM loopt hun eigen "Groote Tocht"

Vrijdag 14 november was er door beide Meerdonkse scholen een wandeltocht voorzien met de grootouders en hun kleinkinderen. Deze tocht verliep in het thema van den grooten oorlog. Natuurlijk kon het schoolorkest van GOM niet ontbreken. Hun standje gaf uitleg over het ontstaan van de Last Post en terwijl de mensen dit lazen, speelde het schoolorkest deze melodie.  Meer foto's kan u vinden op onze fotopagina.

Uur van Meerdonk 20/09/2014

Meer foto's van het Uur van Meerdonk zijn te vinden op onze fotopagina.  Ook foto's van de BBQ en het mosselfeest zijn toegevoegd.

Gouden Sponsors

Zoeken