Efteling

Op 1 mei organiseerde het jeugdbestuur een uitstap naar De Efteling.  Het werd een plezante dag voor de 54 deelnemers.  Ook de weergoden waren ons gustig gezind door hun regenwolken op zak te houden.

Uitslagen solistenwedstrijd

Zondag 26 april 2015 vond in Leuven de finale van de solistenwedstrijd plaats.  Enkele van onze jeugdige muzikanten waren geselecteerd voor deze finale.  Ze behaalden volgende uitslag:

Marjolein Van Rumst (alt sax) - Uitmuntendheid - 79 % onderscheiding
Elias Mousavi (drums) - Uitmuntendheid - 83 % grote onderscheiding
Shelly de Decker (bugel) - Ere afdeling - 88 % grote onderscheiding

Een dikke proficiat aan alle deelnemers en bedankt dat jullie ons wilden vertegenwoordigen in het Lemmensinstituut!!

Concert 2015

Bowling 16/02/2015

Omdat de boog niet altijd muzikaal gespannen kan staan, wordt er elk jaar door het jeugdbestuur een sportdag georganiseerd.  Dit jaar trokken 37 sportievelingen naar het Antwerp Bowling Center.  Daar kon er 2 uur lang naar hartelust gebowld worden.  Tussendoor werden de deelnemers ook verwend met warme hapjes en enkele drankjes.  Foto's zijn te vinden op onze fotopagina.

Ook zijn er foto's toegevoegd van onze deelname aan de avant première van Brabanconne en van ons teerfeest.

 

Driekoningenzingen 2015

Nieuwjaarsconcert en -maal

Op 4 januari 2015 hield onze fanfare haar 6de Nieuwjaarsconcert.  In een zo goed als volle Sint-Corneliuskerk lieten de troepen van dirigent Jean Vonck zich opnieuw van hun muzikaalste kant zien.  Na het concert kon iedereen die zich had ingeschreven voor het nieuwjaarsmaal, ingericht door het jeugdbestuur, genieten van een gratis aperitief.  De 103 deelnemers konden zich daarna te goed doen aan frietjes met stoofvlees en vol-au-vent à volonté, verzorgd door Spar Haasdonk.

Gouden Sponsors

Zoeken