Concert 2015

Bowling 16/02/2015

Omdat de boog niet altijd muzikaal gespannen kan staan, wordt er elk jaar door het jeugdbestuur een sportdag georganiseerd.  Dit jaar trokken 37 sportievelingen naar het Antwerp Bowling Center.  Daar kon er 2 uur lang naar hartelust gebowld worden.  Tussendoor werden de deelnemers ook verwend met warme hapjes en enkele drankjes.  Foto's zijn te vinden op onze fotopagina.

Ook zijn er foto's toegevoegd van onze deelname aan de avant première van Brabanconne en van ons teerfeest.

 

Driekoningenzingen 2015

Nieuwjaarsconcert en -maal

Op 4 januari 2015 hield onze fanfare haar 6de Nieuwjaarsconcert.  In een zo goed als volle Sint-Corneliuskerk lieten de troepen van dirigent Jean Vonck zich opnieuw van hun muzikaalste kant zien.  Na het concert kon iedereen die zich had ingeschreven voor het nieuwjaarsmaal, ingericht door het jeugdbestuur, genieten van een gratis aperitief.  De 103 deelnemers konden zich daarna te goed doen aan frietjes met stoofvlees en vol-au-vent à volonté, verzorgd door Spar Haasdonk.

Kerstmarkt 2014

Ons jeugdbestuur baatte op de kerstmarkt van 20 december 2014 een kraampje uit.  Zij verkochten pita, soep, bier, cava en frisdranken terwijl de fanfare de boel opluisterde.

Nieuw leven in de brouwerij

We ontvingen het heuglijke nieuws dat Imke, dochter van onze hoorn Charlotte De Wilde, er een broertje bij gekregen heeft, Thor.
Proficiat aan de trotse ouders Charlotte en Bram!
 

Gouden Sponsors

Zoeken