Carnaval 09/02/2018

Op vrijdag 9 februari stond de jaarlijkse carnavalstoet van de beide Meerdonkse scholen op het programma.  Ook deze keer vonden een aantal van onze muzikanten een gaatje om het geheel mee kleur te geven.

Gedichtendag 2018

Op donderdag 25 januari vond de gedichtendag plaats.  Uiteraard was ook het GOM-orkest, met enkele (toekomstige?) leden van onze fanfare, van de partij.

 

Nieuwjaarsconcert 07/01/18

Op zondag 7 januari stond ons 9de nieuwjaarsconcert op het programma.  Voor een bijna volle kerk sloot onze fanfare de kerstperiode af.  Na het concert genoten een 125-tal sympathisanten van een aperitief en schoven aan aan tafel voor het nieuwjaarsmaal in de kantine van WS Meerdonk.

Driekoningenzingen 06/01/18

Afgelopen zaterdag waren een deel van onze muzikanten en een aantal schoolkinderen weer paraat om al zingend door de straten van Meerdonk te trekken ten voordele van Simonne De Wolf.  Traditiegetrouw werd er een tussenstop gemaakt bij muzikant Mette en haar vriend Pieter.

Sint en pieten in GOM

De sint en zijn pieten waren op bezoek in GOM.  Uiteraard werd er ook dit jaar weer veel gemusiceerd!

Herdenkingsmis overleden leden 2017

Op zondag 19 november 2017 luisterde onze fanfare de H. Mis in de Sint-Egidiuskerk te Sint-Gillis-Waas op ter herdenking van onze overleden leden en ereleden van het afgelopen muzikale jaar.  Op het programma stonden “Hallelujah” uit “Messiah” van Georg Friederich Händel, “Benedictus” uit “The Armed Man” van Karl Jenkins, “You Raise Me Up” van Rolf Løvland, “Now While I Still Remember How” van Hal Davis & Archie Jordan en “Pastorale” van Jan de Haan.  Na de H. Mis en het Te Deum werden de nationale volksliederen gespeeld.

Wij herdachten in het bijzonder mevrouw Paula Vertenten, mevrouw Maria Stuer, mevrouw Jenny Verbist en de heer Marcel Tilleman en echtgenote.

Na de H. Mis volgde er nog een bezoekje aan ons lid café ‘t Park, Burgemeester Omer de Meyplein 14, Sint-Gillis-Waas.

Gouden Sponsors

Zoeken