Strict Standards: Declaration of JParameter::loadSetupFile() should be compatible with JRegistry::loadSetupFile() in /home/aperst/public_html/libraries/joomla/html/parameter.php on line 0

Concert 20/04/2018

Musical GOM

Iedereen welkom!

Carnaval 09/02/2018

Op vrijdag 9 februari stond de jaarlijkse carnavalstoet van de beide Meerdonkse scholen op het programma.  Ook deze keer vonden een aantal van onze muzikanten een gaatje om het geheel mee kleur te geven.

Gedichtendag 2018

Op donderdag 25 januari vond de gedichtendag plaats.  Uiteraard was ook het GOM-orkest, met enkele (toekomstige?) leden van onze fanfare, van de partij.

 

Nieuwjaarsconcert 07/01/18

Op zondag 7 januari stond ons 9de nieuwjaarsconcert op het programma.  Voor een bijna volle kerk sloot onze fanfare de kerstperiode af.  Na het concert genoten een 125-tal sympathisanten van een aperitief en schoven aan aan tafel voor het nieuwjaarsmaal in de kantine van WS Meerdonk.

Driekoningenzingen 06/01/18

Afgelopen zaterdag waren een deel van onze muzikanten en een aantal schoolkinderen weer paraat om al zingend door de straten van Meerdonk te trekken ten voordele van Simonne De Wolf.  Traditiegetrouw werd er een tussenstop gemaakt bij muzikant Mette en haar vriend Pieter.

Gouden Sponsors

Zoeken