Schaatsen

Op zaterdag 9 april is onze jeugd gaan schaatsen in Ijshal Antarctica te Wilrijk.  Na het schaatsen werden zij nog verwend met een pakje friet met saus, een curryworst en een drankje.  Gelukkig is er niemand gekwetst geraakt zodat we iedereen donderdag op de generale repetitie kunnen verwachten voor ons jaarlijks concert van vrijdag 15 april 2016.

Eerste steenlegging gemeentehuis

Ook onze fanfare was aanwezig op de eerste steenlegging van het nieuwe administratief centrum van de gemeente op zaterdag 2 april.  Tijdens de receptie haalden zij, samen met enkele muzikanten van onze bevriende maatschappij uit De Klinge, hun beste airkens boven.

Musical GOM 18 & 19 maart 2016

Het GOM-orkest was aanwezig op de musical van de gemeenteschool op 18 & 19 maart 2016.

Jaarlijks concert 2016

Concours 2016

Morgen, zondag 28 februari, wordt de belangrijkste dag van 2016 voor onze fanfare.  Kunnen wij bevestigen in Eerste Afdeling op het provinciaal concours?  Het slagwerk staat alvast klaar om ingeladen te worden in de camionette.  Laat ons allen kaarsjes branden voor onze fanfare.  Toi toi toi, dirigent Jean en zijn troepen...

Carnaval 05/02/2016

Op vrijdag 5 februari werden een paar van onze muzikanten bereid gevonden om de carnavalsstoet van de beide Meerdonkse scholen op te vrolijken.

Gouden Sponsors

Zoeken