Repetities met Jackobond en Jelle Cleymans

Als voorbereiding op Vlaanderen Feest!, met optredens van Jackobond en Jelle Cleymans en begeleid door onze eigenste fanfare, kwamen zijn al eens mee repeteren.  Op dinsdag 21 juni kwam Jackbond langs en op donderdag 23 juni was het dan de beurt aan Jelle.  Samen met ons hebben deze 2 enthousiaste en aangename mensen er ongelofelijk veel zin in.

Iedereen welkom op 8 juli vanaf 19u30 in het park van Meerdonk.

Trommelaars opnieuw op stap

Nu de lente al een tijdje terug in het land is zie je ook onze trommelaars weer in het straatbeeld verschijnen...

11 juliviering 2016

Movie Park

Op een voor sommigen ontiegelijk vroeg uur stapten op zondag 1 mei 30 dappere krijgers aan GOM op de bus.  Plaats van bestemming was Movie Park in Duitsland, goed voor een rit van bijna 3 uur.  Ook dit jaar stonden de weergoden aan onze kant.  Regenjassen en truien verdwenen daardoor al snel in de rugzak.  Iedereen was het er over eens dat dit alweer een leuke en aangename dag was.

Schaatsen

Op zaterdag 9 april is onze jeugd gaan schaatsen in Ijshal Antarctica te Wilrijk.  Na het schaatsen werden zij nog verwend met een pakje friet met saus, een curryworst en een drankje.  Gelukkig is er niemand gekwetst geraakt zodat we iedereen donderdag op de generale repetitie kunnen verwachten voor ons jaarlijks concert van vrijdag 15 april 2016.

Eerste steenlegging gemeentehuis

Ook onze fanfare was aanwezig op de eerste steenlegging van het nieuwe administratief centrum van de gemeente op zaterdag 2 april.  Tijdens de receptie haalden zij, samen met enkele muzikanten van onze bevriende maatschappij uit De Klinge, hun beste airkens boven.

Gouden Sponsors

Zoeken