In memoriam

In het leven, dus ook in het verenigingsleven en zeker in een grote vereniging als de onze, wisselen de blije en droeve gebeurtenissen zich soms angstvallig vlug af.  Terwijl Sara en Dimitry nog volop genieten van hun witte broodsweken, Kim en Gert uitkijken naar de mooiste dag van hun leven; terwijl wijzelf en de rest van Meerdonk nog nagenieten van de 11 juliviering van vrijdag en Nathalie bekomt van haar verjaardagsfuif zaterdag; moesten we na de BBQ plots afscheid nemen van Eddy Lampers en helaas op zondag 10 juli ook van ons lid Jo Van den Branden.  Jo zag het levenslicht op 26 oktober 1946. In oktober zou hij dus 70 jaar worden. Al meer dan 27 jaar kwam Jo over de grens om bij ons te komen repeteren voor onze concerten op bugel. De laatste jaren kwam Jo regelmatiger en hielp hij ons de trompetsectie te depanneren.  Of om het met de woorden van onze dirigent te zeggen: " Een muzikant met een hart van goud die altijd klaarstond voor onze vereniging. Jo, bedankt dat je één van ons wou zijn en bedankt voor je jarenlange inzet en vriendschap, het ga je goed daarboven in het orkest der engelen."

Jo wordt zaterdag 16 juli begraven. Samen met fanfare Weldoen door Vermaak Clinge en KF Leopold- en Albertisten Kieldrecht zullen we de plechtigheid opluisteren in de H. Henricuskerk te Clinge. 

We wensen de familie heel veel sterkte in deze droeve dagen.

Repetities met Jackobond en Jelle Cleymans

Als voorbereiding op Vlaanderen Feest!, met optredens van Jackobond en Jelle Cleymans en begeleid door onze eigenste fanfare, kwamen zijn al eens mee repeteren.  Op dinsdag 21 juni kwam Jackbond langs en op donderdag 23 juni was het dan de beurt aan Jelle.  Samen met ons hebben deze 2 enthousiaste en aangename mensen er ongelofelijk veel zin in.

Iedereen welkom op 8 juli vanaf 19u30 in het park van Meerdonk.

Trommelaars opnieuw op stap

Nu de lente al een tijdje terug in het land is zie je ook onze trommelaars weer in het straatbeeld verschijnen...

11 juliviering 2016

Movie Park

Op een voor sommigen ontiegelijk vroeg uur stapten op zondag 1 mei 30 dappere krijgers aan GOM op de bus.  Plaats van bestemming was Movie Park in Duitsland, goed voor een rit van bijna 3 uur.  Ook dit jaar stonden de weergoden aan onze kant.  Regenjassen en truien verdwenen daardoor al snel in de rugzak.  Iedereen was het er over eens dat dit alweer een leuke en aangename dag was.

Schaatsen

Op zaterdag 9 april is onze jeugd gaan schaatsen in Ijshal Antarctica te Wilrijk.  Na het schaatsen werden zij nog verwend met een pakje friet met saus, een curryworst en een drankje.  Gelukkig is er niemand gekwetst geraakt zodat we iedereen donderdag op de generale repetitie kunnen verwachten voor ons jaarlijks concert van vrijdag 15 april 2016.

Gouden Sponsors

Zoeken