Nieuwjaarsconcert en -maal 2017

Foto's Teerfeest 2016

Foto's van het teerfeest zijn toegevoegd op de fotopagina.

Sint en piet op bezoek in GOM

Het schoolorkest van GOM in actie bij het bezoek van de sint.

Ook de zwarte pieten van de sint speelden mee tijdens hun bezoek aan GOM.

 

Teerfeest 2016

Overlijden Leo Van Biesen

Het is onze droeve plicht jullie het overlijden te melden van Leo Van Biesen.  Leo is de schoonvader van Karel Kindt en dus ook de opa van Christophe en Nathalie.  Op ons laatste mosselfeest waren Leo en zijn  echtgenote nog van de partij.

Namens het bestuur, muzikanten en alle leden van de Koninklijke Fanfare Sint-Cecilia Meerdonk wensen we de familie heel veel sterkte in deze droeve dagen.

In memoriam

In het leven, dus ook in het verenigingsleven en zeker in een grote vereniging als de onze, wisselen de blije en droeve gebeurtenissen zich soms angstvallig vlug af.  Terwijl Sara en Dimitry nog volop genieten van hun witte broodsweken, Kim en Gert uitkijken naar de mooiste dag van hun leven; terwijl wijzelf en de rest van Meerdonk nog nagenieten van de 11 juliviering van vrijdag en Nathalie bekomt van haar verjaardagsfuif zaterdag; moesten we na de BBQ plots afscheid nemen van Eddy Lampers en helaas op zondag 10 juli ook van ons lid Jo Van den Branden.  Jo zag het levenslicht op 26 oktober 1946. In oktober zou hij dus 70 jaar worden. Al meer dan 27 jaar kwam Jo over de grens om bij ons te komen repeteren voor onze concerten op bugel. De laatste jaren kwam Jo regelmatiger en hielp hij ons de trompetsectie te depanneren.  Of om het met de woorden van onze dirigent te zeggen: " Een muzikant met een hart van goud die altijd klaarstond voor onze vereniging. Jo, bedankt dat je één van ons wou zijn en bedankt voor je jarenlange inzet en vriendschap, het ga je goed daarboven in het orkest der engelen."

Jo wordt zaterdag 16 juli begraven. Samen met fanfare Weldoen door Vermaak Clinge en KF Leopold- en Albertisten Kieldrecht zullen we de plechtigheid opluisteren in de H. Henricuskerk te Clinge. 

We wensen de familie heel veel sterkte in deze droeve dagen.

Gouden Sponsors

Zoeken