Mosselfeest 25/08/2017

Een eerste blik van de verbruikszaal en achter de schermen.  Deze middag om 12 uur konden reeds een 25-tal ingeschrevenen genieten van mosselen à volonté.  Vanavond komen er nog zo'n 155 smullers bij.  Alle hens aan dek dus.  Bij voorbaat dank aan alle helpers én aan alle deelnemers voor hun steun!

Trommelaars op stap

Onze trommelaars houden vol en zijn bij goed weer elke donderdag in de Meerdonkse straten terug te vinden.  Afgelopen donderdag hebben ze een bezoekje gebracht aan onze voorzitter.

Fietstocht en BBQ 2017

28 fietsliefhebbers trotseerden de harde tegenwind in een tocht van 41 kilometer.  Nadien konden 65 deelnemers genieten van een BBQ in de kantine van WS Meerdonk.

 

Trommelaars opnieuw op stap

En onze trommelaars zijn begonnen aan hun muzikale rondwandelingen en bezoeken in Meerdonk.  Dat noemen ze het oefenen aan het aangename koppelen...

Schoolorkest GOM in volle voorbereiding

Het schoolorkest van GOM, waar een aantal van onze trouwe muzikanten deel van uitmaakt, is momenteel in volle voorbereiding voor de musical van de beide Meerdonkse scholen.  Op onderstaande foto vindt u alvast een sfeerbeeld van een van hun talrijke repetities.  Wij wensen hen alvast veel succes bij hun opvoeringen.

Driekoningenzingen 04/01/2017

Op 4 januari namen een deel van onze muzikanten deel aan het driekoningenzingen te Meerdonk.  Samen met de schoolkinderen gingen zij al zingend en spelend van deur tot deur om geld in te zamelen ten voordele van het ontwikkelingswerk van Simonne De Wolf.  Traditioneel werd deze middag afgesloten met pannenkoeken en chocomelk.

Enkele sfeerfoto's zijn te vinden op onze fotopagina.

 

Zoeken