Jaarlijks concert op 20 april 2012

KFMD - Affiche concert 120420 a4

KF Meerdonk opnieuw in eerste afdeling

Op zondag 4 maart 2012 plaatste de Koninklijke Fanfare Sint-Cecilia Meerdonk zich opnieuw in eerste afdeling op het provinciaal muziektornooi in GC De Pit te Buggenhout.

Weliswaar deed Meerdonk na wekenlang intensief repeteren een moedige poging om een afdeling hoger, ‘uitmuntendheid’ te bekomen maar werd door de vakkundige jury opnieuw in eerste afdeling geklasseerd. “Een toporkest in eerste afdeling”, luidde het verdict. Ze oordeelde dat deze fanfare op betrekkelijk korte tijd enorm gegroeid is maar dat ‘uitmuntendheid’ nog net iets te hoog gegrepen was en schrijft de formatie een rijpingsproces van 4 jaar voor in de hoogste lagere afdeling.  Het fanfareorkest maakt zich nu op voor haar groot jaarlijks concert op vrijdag 20 april 2012 in de gemeenteschool van Meerdonk. Het wordt opnieuw een jubileumconcert, zeg maar Jeanbileumconcert. Sint-Cecilia plaatst haar dirigent op een nog hoger schavotje. De jonge Meerdonkenaar hanteert er al 25 jaar het dirigeerstokje. Met zijn fanfare beleefde hij tal van hoogtepunten.

Iedereen van harte welkom!


Update 06/03/12: Eerste foto's zijn toegevoegd.  Bedankt Hans!

Update 09/03/12: Foto's toegevoegd.  Bedankt Philip!

Bowlingnamiddag

De foto's van onze bowling op maandag 20 februari 2012 staan onlne.  Bedankt Cheyenne voor de foto's...


Uitslagen:


Algemene stand

Baan 6

Baan 7

Baan 8

Baan 9

Baan 10

Baan 11

Carnaval GOM

Een kleine delegatie van onze fanfare was bereid gevonden om afgelopen vrijdagmiddag de carnavalsstoet van GOM op te luisteren.  Hartelijk dank!

100_8239

Provinciale wedstrijd voor solisten en kleine ensembles, 5 februari 2012

Op zondag 5 februari namen Roy en Ken Van Hoylandt deel aan de provinciale solistenwedstrijd van Vlamo te Sint-Niklaas. Ze traden alletwee aan in eerste afdeling en behaalden volgende resultaten:

Ken Van Hoylandt: 84,5% grote onderscheiding

Roy Van Hoylandt: 81,67%, grote onderscheiding, is kampioen en mag deelnemen aan de finale in Leuven

Proficiat aan de twee moedige broers!

Foto-update

Er zijn nieuwe foto's toegevoegd aan het album van de Bonte Avond.  Nieuwe fotoalbums zijn er van het teerfeest van 26 november 2011 en het nieuwjaarsconcert van afgelopen zondag.  Veel kijkplezier.

Gouden Sponsors

Zoeken